Mirësevini në Paketimin Stardux

I cili është stil i ndryshëm, tërheqës dhe i qëndrueshëm.

Pse na zgjodhet ne?

Ne mund të ofrojmë mallra të ndryshme paketimi me cilësi të mirë dhe çmim konkurrues.

 • Avantazhi

  Avantazhi

  Ne kemi ofruar shërbime për paketim/çanta/shtypje për më shumë se 10 vjet dhe kemi përvojë të pasur në këtë fushë.

 • Kultura

  Kultura

  Ne marrim "Orientimin nga Klienti" si objektivin tonë kryesor të biznesit, çmimi konkurrues i ndihmon produktet tona të rrëmbejnë një pjesë në tregjet e brendshme dhe të huaja.

 • Shërbimi

  Shërbimi

  Ne kemi ofruar MËMBILIN FALAS për vlerësimin tuaj dhe shërbimin e transportit derë më derë.

Popullore

Produktet tona

Produktet tona kryesore përfshijnë çanta ambalazhimi prej letre/pëlhure, çantat e vogla, kutitë e paketimit dhe shërbimin e printimit të letrës.

Ne jemi Shenzhen Stardux Packaging Co., Ltd. si një kompani profesionale e Paketimeve dhe Printimeve, ne kemi ofruar shërbim me cilësi të lartë dhe efikas për klientët tanë mbi 10 vjet.

kush jemi ne

Ne jemi Shenzhen Stardux Packaging Co., Ltd. si një kompani profesionale e Paketimeve dhe Printimeve, ne kemi ofruar shërbim me cilësi të lartë dhe efikas për klientët tanë mbi 10 vjet.Kompania jonë ka 70 punonjës, produktet tona kryesore përfshijnë çanta paketimi prej letre/pëlhure, qese të vogla, kuti paketimi dhe shërbim printimi letre.

Shenzhen Stardux u themelua në vitin 2013, i cili ndodhet në qendër të qytetit të Qarkut Futian, Shenzhen.Nën përpjekjen 10 vjeçare, ne kemi rreth 100 klientë vendas dhe ndërkombëtarë që ndërtojnë një bashkëpunim afatgjatë me ne gjatë 5 viteve.Tani ne kemi përvojë të pasur në fushën e llojeve të ndryshme të produkteve të paketimit, si çanta kozmetike, çanta pazari, kuti druri, çanta të vogla, shërbim printimi letre për broshurat/kartat e biznesit/letër ambalazhi etj.

 • Rreth nesh1
 • Rreth nesh2